AGE PROTECTION ÖGONCREME

I lager.
Antal: 1

129 kr

Schüssler Age Protection ögoncreme är speciellt utvecklat för att användas på den tunna huden runt ögonen. Genom sitt innehåll av hyaluronsyra, EPS Seafill® algextrakt och mineralsalterna Natrium sulfuricum och Silicea kan den reducera svullnader och skrattrynkor runt ögonen. Produkten har en lätt konsistens som går in i huden snabbt och känns uppfriskande. 

Förpackning 15 ml luftfri pumpflaska

Eftersom huden runt ögonen är tunnare än huden i övriga ansiktet blir den torr och oelastisk fortare och de fina linjerna blir synligare. Därför ska du vara försiktig och lätt på handen när du rengör området runt ögonen och använd aldrig ansiktsskrubb på det här partiet. Använd inte heller vanliga ansiktscremer och serum, däremot kan du använda elixiret under ögoncremen om du känner att det behövs lite extra vård. Mariatistelextraktet i ögoncremen är en naturlig anti-age ingrediens och den hjälper även till att förebygga de skador som huden får av solens UV-ljus. Ringblomsextraktet har traditionellt använts på hud med eksem men det är speciellt gynnsam för vård av torr, känslig hud. Hyaluronsyran binder fukt (1000 gånger sin egen vikt!) och EPS Seafill® algextrakt har en dokumenterad effekt av synbart utslätande av huden efter ca 15 minuter och stimulerande av hudens egen kollagen- och elastinsyntes.

INGREDIENSER (INCI)
Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate SE*, Butyrospermum Parkii Butter**, Glycerin, Betaine*, Alteromonas Ferment Extract*, Panthenol, Polyglyceryl-6 Distearate*, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Calendula Officinalis, Silybum Marianum Callus Extract, (Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene)*, Parfum***, Sodium Hyaluronate, Sodium Sulfate, Silica.
* ECOCERT certifierad ingrediens
** Organic/Bio certifierad ingrediens
*** doften innehåller inga allergener